Bondor Iosif, Litră Dumitru Marcel - act sexual cu un minor

Procuror Bucșa Andrei Sebastian, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, jud. Suceava, este împuternicit a aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În cursul lunii octombrie a anului 2015 procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, au dispus în două cauze distincte trimiterea în judecată a doi inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor prev. de art. 220 al. 1 C.p., după cum urmează:

1. Inculpatul Bondor Iosif, domiciliat în comuna Suceviţa, judetul Suceava, a fost trimis în judecată în stare de libertate pentru fapta constând în aceea că:
- în seara zilei de 29.06.2013, profitând de naivitatea persoanei vătămate B.D., pe atunci minoră în vârstă de 14 ani, cu care se afla de mai multă vreme într-o relaţie de prietenie şi profitând de ascendentul pe care-l avea asupra ei prin prisma vârstei (cu 10 ani mai mare) şi a experienţei de viaţă, a întreţinut cu aceasta un raport sexual normal ;

2. Inculpatul Litră Dumitru Marcel domiciliat în comuna Horodnic de Sus, jud. Suceava a fost trimis în judecată în stare de libertate pentru fapta constând în aceea că :
- în perioada 04-12.08.2015, în mod repetat şi în realizarea aceleaşi rezoluţii infracţionale, a întreţinut în trei rânduri, la locuinţa sa, raporturi sexuale cu persoana vătămată I. A. B., cunoscând că era minoră în vârstă de 14 ani, asigurând-o pe aceasta că relaţia lor este una serioasă şi că va evolua spre căsătorie.

Ambele dosare au fost trimise, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Rădăuți.

PROCUROR,
Bucşa Andrei SebastiaN
Mai nouă Mai veche