Buletin de presă, 21 octombrie 2015 - IPJ Suceava

Faptă de natură penală cercetată de poliţişti

La data de 20.10.2015, Postul de poliţie Calafindeşti, a fost sesizat de un bărbat de 67 de ani, din localitate, despre faptul că, la 16.10.2015, persoane necunoscute i-au sustras dintr-o anexă a gospodăriei, un moped.
În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un localnic, de 19 ani, de la care a fost recuperat mopedul şi restituit părții vătămate.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.



Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 20.10.2015, ora 07.20, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 2, în afara comunei Pătrăuţi, un bărbat de 52 de ani din comuna Adâncata, nu s-a asigurat la efectuarea unei depăşiri şi a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus din sens opus de un bărbat de 47 de ani din județul Galaţi, după care, a acroşat autoturismul condus în aceiaşi direcţie de mers de o femeie de 53 de ani din municipiul Rădăuţi. În urma coliziunii a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 47 de ani.
Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

*****

La data de 20.10.2015, ora 14.09, în timp ce conducea autoutilitara pe DJ 209G, în interiorul comunei Straja, un bărbat de 50 de ani din judeţul Botoşani, l-a acroşat uşor cu oglinda retrovizoare pe un minor de 12 ani, localnic, care se deplasa pe partea carosabilă.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

*****

La data de 20.10.2015, în jurul orei 15.12, în timp ce conducea autoutilitara pe str.Humorului din comuna Şcheia, un bărbat de 47 de ani din municipiul Rădăuţi, nu a păstrat o distanţa corespunzătoare în mers faţă de autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani din judeţul Constanţa, intrând în coliziune faţă-spate cu acesta.
În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui bărbat de 60 de ani din județul Neamţ, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani.
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche