Diplome şi albume cu Bucovina pentru echipele care au intervenit când judeţul Suceava era sub cod portocaliu

Cadrele instituţiilor sucevene din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, precum şi angajaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) care au intervenit începând de duminică, 11 octombrie 2015, pentru remedierea problemelor apărute ca urmare a fenomenelor meteo nefavorabile vor fi recompensaţi cu diplome şi albume cu Bucovina de către Consiliul Judeţean Suceava.

Preşedintele Consiliul Judeţean Suceava, Cătălin – Ioan Nechifor, a apreciat în mod deosebit modul în care s-au implicat în rezolvarea acestor probleme echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina”, ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean, ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi ale SAJ Suceava.

„Pentru mine personal a fost cea mai gravă situaţie de administrat din perspectiva situaţiilor de urgenţă, de duminică la prânz şi până acum. Chiar dacă a fost extrem de greu de intervenit, într-o anumită măsură s-au rezolvat multe situaţii dificile. Mă refer în primul rând la acţiunile celor din ISU, care au fost prezenţi la datorie şi au muncit extrem de mult în acea perioadă, au fost zeci de intervenţii în timp scurt în întreg judeţul. Practic a fost afectat tot judeţul Suceava, toate localităţile au avut zăpadă şi dificultăţi în trafic”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin – Ioan Nechifor.

Şeful administraţiei judeţene, Cătălin – Ioan Nechifor, a arătat că legislaţia în vigoare nu permite instituţiei pe care o conduce să acorde premii în bani, motiv pentru care toţi cei care au intervenit în această perioadă vor fi recompensaţi cu diplome şi albume cu Bucovina.

Biroul de Informare Publică al Consiliului Judeţean Suceava
15.10.2015
Mai nouă Mai veche