Reîncep După-amiezile francofone la Suceava


După vacanța de vară, Biroul Francez de la Casei Prieteniei revine în atenția francofonilor și francofililor suceveni cu un program variat de activități și evenimente, începând de miercuri, 7 octombrie, ora 18:00 când va fi proiectat filmul Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?.

Cu ce ţi-am greşit noi, Doamne? este o comedie spumoasă care îi prezintă pe Claude şi Marie Verneuil, nişte părinţi de "modă veche" aparţinând marii burghezii catolice de provincie. Deși s-au străduit întotdeauna să fie deschişi, "pilulele" s-au dovedit greu de înghiţit atunci când prima dintre fiicele lor s-a căsătorit cu un musulman, a doua cu un evreu şi cea de-a treia cu un chinez. Speranţele lor de o vedea, în sfârşit, pe una dintre fiice căsătorindu-se la biserică s-au canalizat, aşadar, pe mezină, care, tocmai a întâlnit un bun catolic. Vă învităm să descoperim dacă acest lucru se va întâmpla.

Programul săptămânal și toate evenimentele organizate de Biroul Francez vor fi anunțate pe pagina de facebook: www.facebook.com/biroulfrancez.casaprieteniei.

Vă așteptăm la După-amiezile francofone la Suceava!
Mai nouă Mai veche