Tânăr din Straja care și-a lovit tatăl cu pumnul și a spart un geam, evacuat din casă până după Revelion

Miercuri, 28 decembrie 2022, la ora 21:51, lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că un tânăr scandal la locuința de domiciliu din Straja.

În urma verificărilor s-a constatat că în jurul orei 21:30, în timp ce se afla la locuința de domiciliu din Straja, județul Suceava, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, un tânăr l-a lovit cu pumnul pe tatăul său.

Totodată, agresorul a distrus un ochi de sticlă de la ușa de la intrare.

Tatăul nu a suferit leziuni vizibile în urma altercației, fapt pentru care nu a dorit intervenția unui echipaj medical.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite a rezultat faptul că există risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale a persoanei vătămate, așadar, în cauză s-a procedat la emiterea ordinului de protecție provizoriu împotriva agresorului, pe o perioadă de cinci zile.

De asemenea, împotriva agresorului s-a dispus ca măsură de protecție părăsirea temporară a locuinței din comuna Straja și păstrarea unei distanțe minime de 100 de metri față de persoana vătămată și față de imobilul de domiciliu.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „violență în familie” și „distrugere”.
Mai nouă Mai veche