Comisarul șef Florin Poenari a promovat concursul pentru funcția de inspector șef adjunct al IPJ Suceava

Comisarul șef de poliție Florin Constantin Poenari a promovat, săptămâna trecută, examenul pentru ocuparea funcției de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Până acum, Florin Poenari ocupa funcția de șef al Biroului Poliției Universitare, dar a fost împuternicit în februarie 2021 la conducerea IPJ Suceava după ce titularul postului de inspector șef, Adrian Buga, a fost detașat la conducrea BCCO Suceava. 

De asemenea, cele două posturi de adjunct al inspectorului șef erau vacante după pensionarea titularilor, iar unul dintre posturi a fost scos la concurs. Comisarul șef Florin Poenari a promovat concursul săptămâna trecută și a devenit acum titular al funcției de adjunct al inspectorului șef IPJ Suceava, fiind în continuare împuternici să execricte atribuțiile funcției de inspector șef. 

Florin Poenri este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Academiei de Poliție „Al. I. Cuza” București, a urmat cursuri postuniversitare de „Siguranța circulației rutiere” la Universitatea Tehnică „Ghe. Asachi” Iași și a absolvit masterul „Managementul activităților de ordine publică și siguranță națională” la Academia de Poliție „Al. I. Cuza” București. 

În perioada 2004-2009 a fost ofițer de cercetări penale și poliție rutieră la Poliția orașului Gura Humorului și Poliția municipiului Suceava, în perioada 2009-2010 a ocupat postul de ofițer la Biroul Control Intern din cadrul IPJ Suceava, în perioada 2010-2016 este împuternicit și apoi titular pe funcția de șef al Poliției municipiului Suceava, în 2016-2019 ocupă funcția de șef al Biroului pentru Centrul Universitar din cadrul Poliției municipiului Suceava, în 2019-2021 este împuternici adjucnt al șefului IPJ Suceava pe linie de ordine publică și poliție rutieră, iar din 12 februarie 2021 este împuternici șef al IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche