I s-a făcut rău și a murit în mașina cu care se întorcea de la muncă, din Cehia

Sâmbătă, 10 iunie 2023, la ora 08.57, Poliția orașului Salcea a fost sesizată prin 112 despre faptul că la intrarea în comuna Dumbrăveni un cetățean moldovean a decedat în autoturismul cu care se deplasa.

La interesecția DN29 cu un drum neclasificat a fost identificat autoturismul Volkswage Golf, în interiorul căruia a fost identificat cadavrul lui Andrii C., de 61 de ani, cetățean moldovean. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, în cursul lunii iunie 2023, bărbatul s-a deplasat în Cehia în căutarea unui loc de muncă, însă din cauza stării de sănătate precare, suferind de diabet, a intenționat să revină la domiciliu pentru a urma un tratament de specialitate. În acest sens a apelat la serviciile lui Ivan P., rudă a sa care era stabilit în Cehia,pentru a-l transporta la domiciliu.

Vineri, 9 iunie 2023, Ivan P. s-a pornit din Cehia, avându-l ca pasager pe Andrii C. Pe teritoriul României, ppasagerul a acuzat repetate stări de leșin, ocazie cu care lua un tratament, după care în ziua de sâmbătă, în timp ce se aflau pe raza comunei Dumbrăveni, a leșinat. S-a solicitat intervenția ambulanței prin 112, medicul constatând decesul.

A fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.
Mai nouă Mai veche