VIDEO Incendiu violent la fabrica Rulmentul din Șcheia. Pompierii au intervenit cu 17 autospeciale

Miercuri, 28 iunie 2023, în jurul orei 00:58, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la o hală situată în incinta fabricii Rulmentul din comuna Șcheia, județul Suceava. 

În urma intervenției, s-a stabilit că în jurul orelor 00:30 a izbucnit un incendiu la o hală metalică aflată în curs de renovare, care aparține de SC SIDEM SRL, fiind situată pe strada Humorului din comuna Șcheia.

Hala este alcătuită din mai multe compartimente, incendiul izbucnind la primul compartiment, care cuprinde o suprafața de aproximativ 10.000 metri pătrați.

Din discuțiile purtate cu repezentantul legal al societății, a rezultat faptul că în interiorul halei sunt depozitate mai multe utilaje nefuncționale utilizate la prelucrarea fierului. Din primele date oferite de către lucrătorii ISU cauza probabilă este un scurtcircuit.

{inAds}

La fața locului s-a deplasat mai multe echipaje de pompieri din cadrul ISU Bucovina care au procedat la localizarea și lichidarea incendiului. În total, s-a intervenit la locul incendiului cu 17 autospeciale, dintre care una privată aparținând societății Angeltrans SRL.

Mai nouă Mai veche