Jocuri cu funcția autoplay - ce înseamnă și cum o poți activa

 


Jocurile de noroc online s-au îmbunătățit enorm, în ultimii ani, din punct de vedere tehnic și vin la pachet cu multe funcționalități care ușurează “munca” utilizatorului. Din fericire, experiența de joc devine tot mai plăcută pe măsură ce avansul tehnologic crește.

Fiecare joc are propriile funcții. Acestea diferă nu doar de la un joc la altul, ci și de la un furnizor la altul. Unele companii producătoare de jocuri de cazinou preferă să nu încarce foarte mult jocurile, în timp ce altele adoptă un stil mai sofisticat de a crea jocuri.

Pentru a experimenta unele jocuri pe care nu le cunoști, dar ești curios să afli cum arată, ce funcții au, ce pariuri poți face, ai ocazia să încerci promoții precum cazinouri fără depunere, în cadrul cărora operatorii de jocuri de noroc oferă bonusuri fără depunere sub formă de rotiri gratuite la sloturi sau bani gratis pentru a juca alte jocuri. Trebuie doar să alegi unul din cazinourile licențiate din România.

Una dintre funcționalitățile pe care le au multe jocuri este autoplay (joc automat). Este o opțiune ideală atunci când ești obosit și nu mai ai energie să joci, atunci când încerci pentru prima dată un joc, dar și în alte situații pe care le vei descoperi în acest articol.

Ce este funcția autoplay

Numele acestei funcționalități pe care o au unele jocuri este sugestivă: joc automat, adică jocul rulează singur, în locul tău, iar tu trebuie doar să privești și să aștepți rezultatul final.

Este o funcție care este folosită în special la sloturi, dar și alte jocuri precum blackjack, ruletă, poker pot fi configurate să funcționeze pe joc automat. La unele jocuri precum sloturile se pretează existența autoplay-ului, dar la altele precum poker, de exemplu, se pierde mult din plăcerea de a juca dacă jocul este setat pe autoplay.

În cazul unor jocuri precum blackjack live sau video poker, funcția de joc automat poate cere un input suplimentar din partea jucătorului, iar programul care asigură această funcție de autoplay va folosi strategia perfectă pentru varianta de blackjack pe care o joci.

Jocul automat rulează până când este realizată o condiție, mai exact se oprește atunci când câștigi, când pierzi, când nu mai ai bani în contul de jucător sau când îl oprești tu dacă nu mai dorești să continui jocul. Foarte rar se poate întâmpla ca din cauza unei erori de soft sau dacă se pierde conexiunea la internet, autoplay-ul să se oprească singur. Înainte să fie lansate pe piață, toate jocurile sunt verificate de echipe de specialiști ale companiei care le produce, iar ulterior se asigură și mentenanța lor, așa că poți fi sigur că problemele tehnice sunt cazuri excepționale. 

Cum configurezi funcția de joc automat

Funcția de joc automat a devenit tot mai apreciată în ultima vreme așa că producătorii de jocuri de cazinou au conceput un design al butonului autoplay cât mai mare și cât mai vizibil, deci este imposibil să ratezi această funcție.

Autoplay-ul este configurat by default de către producătorul jocului, iar tu trebuie doar să activezi această funcție. Ceea ce trebuie să faci pentru a o activa este să dai un simplu click pe un butonul de redare automată și apoi să privești cum se desfășoară jocul. Dacă vrei să schimbi configurarea “din fabrică”, intri în meniul acestei funcții și schimbi parametri după cum dorești.

Mizele pentru care joci se pot, bineînțeles, seta după propriile preferințe. Deși jocul se oprește singur când pierzi sau când câștigi, tu îl poți configura să se oprească automat înainte ca numărul de rotiri prestabilit de tine să fie jucat. De asemenea, poți seta funcția de autoplay să oprească jocul dacă câștigi un jackpot sau dacă soldul crește sau scade cu o anumită sumă. 

Un lucru care este recomandat să îl faci atunci când joci sloturi în mod automat este să configurezi autoplay-ul să se oprească atunci când a fost declanșat un joc bonus. Procedând astfel, vei putea să te întorci la slot dacă în timp ce jocul rula erai prins cu o altă activitate și apoi să vezi jocul bonus care se joacă, ceea ce este probabil cea mai interesantă parte a oricărui slot machine.

Când este ideal să folosești autoplay

Există multe momente în care s-ar putea să simți nevoia de a seta orice tip de joc de cazinou să joace singur utilizând funcția autoplay, dar nu este indicat să faci prea des acest lucru pentru că pierzi plăcerea jocului.

Mulți jucători optează pentru jocul automat atunci când au revendicat un bonus cu depunere foarte mare și trebuie să îndeplinească o condiție de rulaj pentru a intra în posesia banilor reali câștigați de pe urma acelui bonus. Aproape toate bonusurile sunt însoțite de acea cerință de rulaj, care te constrânge să joci creditele bonus de foarte multe.

Devine și plictisitor și obositor să joci de zeci de ori la un slot, de exemplu, doar pentru a îndeplini rularea bonusului așa că selectezi un joc pe care să îl joci cu creditele tale bonus și apoi folosind setarea de redare automată, îl poți lăsa să joace singur. Astfel, în timp ce jocul îți îndeplinește cerința de rulaj, tu poți să faci cu totul altceva.

Evident că speri să îți transformi creditele bonus în credite în bani reali, dar nu se întâmplă de fiecare dată acest lucru.

Un avantaj suplimentar al utilizării funcției de autoplay care te ajută să îndeplinești cerințele de rulaj este că poți urmări cu ușurință cât de mult ai jucat.

Mai poți folosi jocul automat și pentru bonusurile în care se acordă sute de rotiri gratuite la sloturi. În loc să dai câteva zeci sau sute de clickuri, lași jocul să facă singur acest lucru.

Concluzie

Iată că funcția autoplay este utilă și te scutește de mult timp pierdut, dar este recomandat să o folosești doar în anumite situații, precum cele de mai sus. În caz că o folosești prea des, pierzi farmecul jocului și, în plus, avantajul casei crește pe măsură ce cresc și rotirile jucate la sloturi.

Mai nouă Mai veche