Prins la volan la câteva ore după ce i-a expirat dovada înlocuitoare a permisului, la Câmpulung Moldovenesc. I s-a întocmit dosar penal

Duminică, 9 iulie 2023, în jurul orei 05:25, echipajul de poliție al Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc au procedat la oprirea autovehiculului Volkswagen Passat pe strada Izvorul Alb din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

La volan a fost identificat Adrian N., de 27 de ani, din Câmpulung Moldovenesc. Conducătorul auto a prezentat cartea de identitate personală, o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, certificatul de înmatriculare al autovehiculului și asigurarea obligatorie RCA.

Fiind examinată dovada înlocuitoare a permisului de conducere înmânată de conducătorul auto, s-a constatat faptul că aceasta a fost eliberată la data de 23 iunie 2023, de către Poliția Municipiului Suceava,ca urmare a reținerii permisului de conducere în urma efectuării unei depășiri neregulamentare în data de 23 iunie 2023. Totodată s-a constatat că, dovada înlocuitoare a permisului de conducere a fost eliberată cu drept de circulație 15 zile, începând cu data de 23 iunie 2023 până la data de 8 iulie 2023.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat faptul că tânărul este posesor al permisului de conducere cu dreptul de a conduce figurând ,,cu restricții – suspendat”.

A fost întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche