Un bărbat a murit după ce a căzut pe casa scării unui bloc din Rădăuți și s-a lovit la cap

Polițist casa scării
Joi, 27 iulie 2023, la ora 22.51, Poliția Municipiul Rădăuți a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un bărbat a căzut pe casa scării în municipiului Rădăuți și a decedat. 

În urma intervenției, s-a constatat că în jurul orelor 22.15, un bărbat de 63 ani, aflat în stare de ebrietate, care se îndrepta spre apartamentul său situat într-un bloc de pe strada Calea Bucovinei, după ce a pătruns în scara blocului, în momentul în care urca treptele de la scările care duc de la parter către primul etaj, s-a dezechilibrat și a căzut pe spate, în apropierea ușii de acces de la primul apartament din bloc, lovindu-se de pardoseala din beton la nivelul capului.

La fața locului au intervenit două echipaje de ambulanță, care au procedat la acordarea de îngrijiri medicale, concomitent cu efectuarea masajului cardiac, dat fiind faptul că acesta se afla în stare de stop cardio-respirator.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți în stare de stop cardio-respirator resuscitabil, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral deschis sever. S-au continuat manevrele de resuscitare, activitate fără rezultat, constatându-se decesul la ora 23.28.

În urma verificărilor efectuate la fața locului nu s-au constatat suspiciuni cu privire la condițiile care au condus la deces, bărbatul căzând pe fondul stării de ebrietate. Scara blocului era iluminată, în zonă nefiind alte persoane la momentul respectiv.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei.
Mai nouă Mai veche