Grup de investitori interesat să preia clubul Foresta Suceava. Negocierile sunt aproape de concretizare

Foresta Suceava
Un grup de investitori este interesat să preia clubul de Liga a III-a Foresta Suceava, iar negocierile sunt aproape de concretizare. Informația a fost comunicată cu o săptămână înainte de primul meci oficial al clubului în noul sezon, în turul al doilea al Cupei României.

„Pe parcursul acestei săptămâni urmează să se concretizeze și negocierile cu noul grup de investitori care va prelua clubul”, se arată într-o informare publicată pe pagina de Facebook a clubului Foresta Suceava. 

Discuțiile despre un schimb de proprietari la clubul Foresta Suceava au început după ratarea barajului de promovare în Liga a II-a, atunci când președintele Gabriel Clim, vicepreședintele Marian Bordeianu și antrenorul Dorin Goian și-au anunțat public demisiile, făcând o serie de acuzații la adresa membrilor Comtetului Director format din Ion Lozovan, Andrei Ciutac și Mihai Ungurian, care, la rândul lor, au ridicat acuzații față de Clim și Goian. 

Afaceristul basaraban Ion Lozovan a declarat atunci că își dorește să se retrag de la Foresta și a invitat doritorii la negocieri.

Între timp, jucătorii Forestei se pregătesc la Suceava, sub comanda antrenorilor Bogdan Tudoreanu și Vasile Prisacă

În prezent, în lotul Forestei se regăsesc jucătorii: Toma Niga, Matei Cuciureanu, Șerban Nițu, Karime Makongo, Vlad Cimbru, Robert Cucoș, Marius Filip, Sebastian Nechita, Samson Chinwendu, Odoh Chika, Marian Ilie, Ianis Smocot, Robert David, Daniel Corniciuc (FCSB), Andrei Buceac (LPS Suceava) Doru Petrariu (LPS Suceava) Daniel Ghiță (CFR Cluj).

Citește și:
Mai nouă Mai veche