Accident la Molid. Șofer rănit după ce a fost orbit de soare și s-a izbit într-un cap de podeț

Accident la Molid. Șofer rănit după ce a fost orbit de soare și s-a izbit într-un cap de podeț
Joi, 27 iunie 2024, la ora 14:15, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 că un accident rutier soldat cu victime omeneşti a avut loc pe DN 17, pe raza satului Molid, comuna Vama.

Echipajul de poliţie rutieră s-a deplasat la locul producerii accidentului și din primele verificări a constatat că în jurul orei 14:05, Florin A., din satul Cozănești, comuna Dorna Arini, județul Suceava, în timp ce conducea autoturismul Opel pe DN 17, pe raza satului Molid, comuna Vama, a fost orbit de sorele puternic, conform celor declarate verbal de acesta, cauză din care a intrat frontal în parapetul metalic din dreptul podețului de peste un pârâu nedenumit, de scurgere a apei pluviale de pe versant.

Urmare a impactului, conducătorul auto care se afla singur în autoturism a suferit leziuni, fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Gura Humorului pentru îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticat cu plagă buză inferioară.
{inAds}
Conducătorul auto a fost testat cu etilometrul din dotare, rezultatul fiind negativ. Ulterior, i s-a recoltat o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche