Anchetă detaliată în Piața Burdujeni după ce o vânzătoare a reclamat la 112 presupusa agresare a unui cățel

Anchetă detaliată în Piața Burdujeni după ce o vânzătoare a reclamat la 112 presupusa agresare a unui cățel
La data de 26 iunie 2024, la ora 20:38, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin apel 112 prin care Nicoleta V. a reclamat faptul că „o persoană agresează un pui de câine” în piața din Burdujeni.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică. Apelanta a relatat faptul că în timp ce se afla la serviciu, în piața agroalimentară din cartierul Burdujeni, a observat o persoană de sex masculin care ținea în brațe un pui de câine, iar la un moment dat l-a aruncat jos intr-un mod pe care l-a perceput ca fiind violent și nu l-a mai luat în brațe.

În baza semnalmentelor oferite de către apelantă şi a verificărilor efectuate, a fost identificată persoana în cauză, stabilind că este vorba despre Ioan V., care se afla sub influența băuturilor alcoolice și care a precizat faptul că a adoptat câinele de aproximativ doua săptămâni și nu a agresat câinele în niciun fel, ci doar s-a jucat cu el.
{inAds}
În vederea clarificării situației de fapt sub toate aspectele, la fața locului s-a deplasat un lucrător din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor care, în urma verificărilor efectuate, a constatat că la ora 18:30, Nicoleta V., din municipiul Suceava, a observat la o distanță de aproximativ 15-20 de metri o persoană de sex masculin care i s-a părut că agresează un câine.

Având în vedere cele sesizate, la fața locului a fost solicitată prezența unui medic veterinar, care în urma consultului de specialitate asupra animalului în cauză a diagnosticat faptul că puiul de câine este clinic sănătos și nu prezintă urme de violență.

De asemenea, la fața locului au fost prezente aproximativ zece persoane care întrebate despre cele întâmplate au precizat că acestea nu sunt adevărate.
Mai nouă Mai veche