Bătrână lovită de o mașină în marșarier, în parcarea unui magazin din Gura Humorului. Polițiștii au stabilit culpă comună

Bătrână lovită de o mașină în marșarier, în parcarea unui magazin din Gura Humorului. Polițiștii au stabilit culpă comună
Miercuri, 19 iunie 2024, în jurul orei 11:45, Alexandru S., de 41 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi cu autoturismul Volkswagen Caddy, în parcarea din fața supermarchetului Unicarm din Gura Humorului, nu s-a asigurat corespunzător și a surprins și accidentat pe Elisabeta E., de 87 de ani, din localitate, care se deplasa în calitate de pieton pe zona de acces auto.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară bătrânei, care a fost transportată la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit diagnosticule „plagă temporală dreapta cu hematom”, fără a fi necesară internarea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a li se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, de asemenea a fost testat cu aparatul Drugtest rezultatul fiind negativ la toate substanțele.
{inAds}

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face atât conducătorul auto, care nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, cât și pietonul care se deplasa pe partea carosabilă.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche