Femeie găsită decedată în apartament, în stare incipentă de putrefacție, la Rădăuți

Femeie găsită decedată în apartament, în stare incipentă de putrefacție, la Rădăuți
Joi, 27 iunie 2024, la ora 09:51, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată de Lenuța T., prin apel la 112, cu privire la faptul că vecina sa nu răspunde de trei zile, nu se poate intra în locuință și e posibil să fie decedată.

Din primele verificări s-a constatat că este vorba despre Luminița O., care locuiește singură pe strada Mihai Viteazu din municipiul Rădăuți, fiind cunoscută cu afecțiuni medicale. Întrucât nu a fost văzută de aproximativ trei zile și din apartamentul acesteia se simțea un miros pătrunzător, vecina a apelat 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul SAJ Suceava și o echipă din cadrul Detașamentului de Pompieri Rădăuți.
{inAds}
Lucrătorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Rădăuți au pătruns în locuință prin escaladarea balconului, iar în interior au identificat cadavrul acesteia.

Cu ocazia cercetării locului faptei s-a constatat că ușa de acces nu prezintă urme de forțare, fiind asigurată pe interior cu cheia. În încăperea cu destinație dormitor, pe pat a fost identificat cadavrul femeii în poziția culcat cu fața în sus. Cadavrul victimei se afla în stare incipientă de putrefacție.

Ulterior examinării, în proximitatea cadavrului a fost identificat un referat medical din 14 martie 2024, eliberat de medic primar nefrologie, din care reiese că victima suferea de „boala cronica de rinichi acutizata, nefropatie obstructivă, diabet zaharat tip 2 complicat dezechilibrat”.

La fața locului a intervenit și un echipaj de ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava care a constatat decesul.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Rădăuţi, fiind dispusă efectuarea autopsiei medico-legale.

În urma verificărilor nu s-a putut stabilit dacă femeia este înscrisă în evidențele unui medic de familie.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche