Minoră prinsă la furat în magazinul New Yorker din SCS

Minoră prinsă la furat în magazinul New Yorker din SCS
Miercuri, 26 iunie 2024, la ora 09:42 , Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o persoană a sustras bunuri din magazinul New Yorker din incinta societății Shopping City Suceava.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, care a identificat-o pe Denisa Maria B., în vârstă de 17 ani, din orașul Salcea, județul Suceava.

Suspecta a declarat verbal faptul că s-a deplasat în magazinul New Yorker din incinta Shopping City pentru a face cumpărături. Ulterior a fost surprinsă de către agentul de securitate având asupra sa, în rucsac, două produse vestimentare care nu mai aveau atașate etichetele și sistemele de siguranță.
{inAds}
Sistemele de securitate și etichetele celor două produse au fost identificate ulterior de catre agentul de pază într-o cabina de probă, acestea fiind distruse.

Suspecta a fost condusă la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni, unde s-a întocmit proces verbal de constatare pentru infracțiunea de „tentativă de furt”.

Prejudiciul cauzat în suma de 154 de lei a fost recuperat, iar reprezentantul magazinului a declarat verbal faptul că societatea nu se constituie parte civilă în procesul penal, bunurile în cauză fiind rămase în custodia magazinului și urmează a fi repuse spre vânzare.

Suspecta a fost amprentată și fotografiată.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tentativă de furt”.
Mai nouă Mai veche