PNL Suceava nu schimbă nimic după eșecul rușinos de la alegerile locale: Flutur - cap de listă la Senat, dinozaurul Bălan - șef al organizației municipale Suceava

Gheorghe Flutur, Ioan Bălan, Bogdan Gheorghiu
Eșecul rușinos de la alegerile locale au provocat doar multă vorbărie în cadrul filialei județene PNL Suceava. După ce s-au certat și s-au înregistrat, liberalii anunță că nu schimbă mai nimic pentru următoarele scrutinuri din acest an, de parcă Gheorghe Flutur nu ar fi pierdut alegerile în fața unui candidat anonim de la PSD.

Conducerea județeană a PNL s-a reunit, ieri, la Gura Humorului, locul unde l-au scos pe Ion Lungu țap ispășitor pentru înfrângerea baronlui Gheorghe Flutur și unde au regizat sceneta cu înregistrările scurse către presă.

De această dată, scenariul a fost mai bine pus la punct, iar Gheorghe Flutur a fost desemnat cap de listă al PNL la alegerile pentru Senatul României.
{inAds}
La Camera Deputaților, lista îi va include pe actualii deputați Ioan Balan, Angelica Fădor și Bogdan Gheorghiu, iar pe locul al patrulea a fost adus senatorul Daniel Cadariu, dat la o parte de la Senat pentru a-i face loc lui Flutur.

De asemenea, unul dintre dinozaurii organizației PNL Suceava, deputatul Ioan Balan, a fost desemnat să preia funcția de președinte interimar al organizației municipale Suceava, revendicată atât de Ion Lungu, cât și de Lucian Harșovschi.

Dinu ZARĂ
Mai nouă Mai veche