Soț și soție internați în Spitalul Fălticeni după ce au mâncat ciuperci culese din pădurea Manolea

Soț și soție internați în Spitalul Fălticeni după ce au mâncat ciuperci culese din pădurea Manolea
Miercuri, 19 iunie 2024, ora 15:51, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați prin 112 de Petru P. din satul Manolea, comuna Forăști, județul Suceava, despre faptul că atât el cât și soția s-au intoxicat în urma consumului de ciuperci, soția fiind inconștientă.

Din discuțiile purtate cu apelantul, acesta a precizat faptul că în cursul zilei de marți s-a deplasat în pădurea din apropierea localității Manolea, de unde a cules diferite specii de ciuperci.

Miercuri, soția sa Iuliana a gătit ciupercile și le-au consumat împreună la masa de prânz. Ulterior, bărbatul s-a deplasat la serviciu, la Primăria Forăști, și întrucât se simțea rău s-a deplasat cu autoturismul proprietate la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea efectuării de investigații medicale.
{inAds}
Totodată, a sunat la soția sa care rămăsese la domiciliu și întrucât nu a răspuns la telefon, acesta a contactat-o pe sora sa, Marta P., care s-a deplasat la domiciliul său și a identificat-o pe cumnata sa în stare de inconștiență, pe un pat din locuință.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Fălticeni și a trasportat-o la Spitalul Municipal Fălticeni, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, stabilindu-se ca diagnostic intoxicație cu ciuperci.
Mai nouă Mai veche