Viceprimarul municipiului Rădăuți, Ciprian Țarevici, a demisionat din funcție

Viceprimarul municipiului Rădăuți, Ciprian Țarevici, a demisionat din funcție
Viceprimarul PNL al municipiului Rădăuți, Ciprian Țarevici, ar fi demisionat atât din funcția de viceprimar, cât și din poziția de consilier în Consiliul Local al municipiului Rădăuți, susține surse din mediul politic.

Decizia vine după ce imediat după alegerile locale de duminică liberalul ar fi fost exclus din grupul de WhatsApp al organizației, pe fondul unui conflict cu primarul reales Bogdan Loghin.

Ciprian Țarevici, nașul de cununie al președintelui PNL Suceava, Gheorghe Flutur, este cel în urmă cu patru ani a intermediat trecerea lui Bogdan Loghin de la PSD la PNL.
{inAds}
În urmă cu două zile, la Gura Humorului, la o ședință a liberalilor de analiză a rezultelor alegerilor, Bogdan Loghin a acuzat trădări din partea unor membri ai partidului și a anunțat că va face curățenie în organizație. Un alt liberal care se pare că ar fi vizat de Bogdan Loghin este fostul deputat Dumitru Mihalescul.

La alegerile de duminică, 9 iunie 2024, Bogdan Loghin a obținut 5.492 de voturi, reprezentând 48,99% dintre voturile valabil exprimate. Principalul contracandidat, Traian Andronachi de la PSD a obținut 4.180 de voturi, repezentând 36,29%. Au mai candidat George Dan Marcu (AUR) - 606 voturi (5,41%), Aurel Olărean (PER) - 492 voturi (4,39%), Iulian Iustin Melinte (S.O.S.) - 225 de voturi (2,01%) și Emanuel Ghica (PRP) - 215 (1,92%).
Mai nouă Mai veche