VIDEO Accident la Rădăuți. Consilierul local Ungureanu a dat cu mașina peste un motociclist, în sensul giratoriu de la Casa de Cultură

Miercuri, 19 iunie 2024, la ora 15:56, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești, în interiorul municipiului Rădăuți, județul Suceava.

În baza sesizării, la nivelul Poliției Municipiului Rădăuți s-a constituit echipa operativă, iar în urma deplasării la locul producerii evenimentului rutier, cât și a verificărilor efectuate s-a constatat că în jurul orelor 15:56 consilierul local Florin Eugen Ungureanu a condus autoturismul Nissan pe strada Bogdan Vodă și a pătruns în intersecția în sens giratoriu a străzilor Bogdan Vodă - Tudor Vladimirescu – 22 Decembrie, fără a acorda prioritate de trecere motociclului Kawasaki, care venea din partea stângă, dinspre strada 22 Decembrie și care avea prioritate de trecere.

Ca urmare a producerii evenimentului rutier a rezultat avarierea celor două vehiculule, cât și vătămarea corporală a conducătorului motociclului Iulian T., acesta fiind preluat de un echipaj din cadrul SMURD și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți.
{inAds}
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

De asemenea, a fost dispusă sancționarea contravențională a motociclistului, fiindu-i suspendat certificatul de înmatriculare pentru netranscriere la termen.

VIDEO:

Mai nouă Mai veche