VIDEO Lucian Harșovschi le-a explicat detaliat colegilor de partid cum l-a făcut primar Ion Lungu pe Vasile Rîmbu. „A spus că mi-a dat o lecție”

Lucian Harșovschi le-a explicat detaliat colegilor de partid cum l-a făcut primar Ion Lungu pe Vasile Rîmbu. „A spus că mi-a dat o lecție”
Viceprimarul Lucian Harșovaschi, le-a explicat, miercuri, colegilor din PNL, într-o ședință de analiză a alegerilor care a avut loc la Gura Humorului, cum consideră că primarul Ion Lungu a contribuit decisiv la victoria candidatului PSD pentru funcția de primar al municipiului Suceava, Vasile Rîmbu.

„Am fost vânduți. Nu am fost vândut eu. A fost vândut partidul”, a spus Lucian Harșovschi, făcând referire la primarul Ion Lungu, despre care a spus că a crezut că îl va susține după ce s-a retras din competiția internă pentru desemnarea candidatului la primărie.

„Toată Primăria municipiului Suceava, de la directori, șefi de servicii, au fost chemați și li s-a spus clar: votăm cu Rîmbu, voi fi administrator public. Majoritatea preoților, directorii de școli. Aceste lucruri sunt știute”, a explicat Harșovschi.
{inAds}
Viceprimarul a mai susținut că Ion Lungu l-ar fi încurajat pe Adrian Arămescu să candideze independent pentru a rupe dintre voturile partidului.

Harșovschi s-a plâns că a fost încurcat de primarul Ion Lungu și în cazul electoratului de vârsta a treia. „Pensionarii spuneau 'facem Suceava bine' (n.r. - sloganul lui Vasile Rîmbu) și în toamnă îl susținem pe primarul Lungu, cel care a fost împins pe scări și dat la o parte”.

De asemenea, Harșovschi a insinuat că informațiile folosite pentru a fi atacat de propagandiștii ale lui Vasile Rîmbu ar fi fost furnizate chiar de primar. El a relatat o discuție pe care ar fi avut-o cu Ion Lungu joi, cu trei zile înainte de alegeri, când s-au întâlnit la conferința de presă de la viitoarea sală polivalentă, iar primarul i-ar fi spus: „Lucian, îți fuge pământul de sub picioare, am pus în mișcare lucruri, ai pierdut alegerile”.

De asemenea, Harșovschi a mai spus că Ion Lungu și-ar fi recunoscut activitatea pro-Rîmbu într-o discuție de după alegeri la care ar mai fi asistat Ioan Bălan, Irina Vasilciuc, Angelica Fădor, Daniel Cadariu și Bogdan Gheorghiu „Ți-am arătat, Lucian, cine este Ion Lungu”, susține Harșovschi că i-ar fi spus Ion Lungu.

VIDEO:

Mai nouă Mai veche