Accident la Bălcăuți. Femeie rănită după coliziunea dintre două autoturisme

Accident la Bălcăuți. Femeie rănită după coliziunea dintre două autoturisme
Joi, 4 iulie 2024, în jurul orei 15:20, Iulian B., de 39 de ani, din orașul Siret, a condus autoturismul Mercedes Benz pe DN2 / E85, în localitatea Bălcăuți, pe direcția Siret - Suceava, iar din cauză că nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul Audi A6, condus de Cristina P., de 38 de ani, din comuna Ipotești, care rula în fața sa, a intrat în coliziune față-spate cu acesta.

În urma impactului a rezultat avarierea celor două autoturisme și vătămarea corporală a unei femei de 63 de ani, din municipiul Suceava, pasager pe bancheta din spate a autoturismului Audi A6, fiindu-i stabilit diagnosticul preliminar de „traumatism cranio-cerebral ușor”.

Victima a fost preluată și transportată de echipajul SMURD la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
{inAds}

Conducătorii autovehiculelor implicate au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, urmând să li se recolteze probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare din culpă”.
Mai nouă Mai veche