Băiatul care s-a înecat în barajul Mihoveni a intrat în apă deși nu știa să înoate

Un adolescent de 14 ani a murit înecat în apele râului Suceava, la Mihoveni
La data de 16 iulie 2024, la ora 15:41, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați prin 112 despre faptul că o persoană s-a înecat în Râul Suceava, în zona Barajul Mihoveni din comuna Șcheia, județul Suceava.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orei 15.00, Andrei P. s-a deplasat la Barajul amplasat pe Râul Suceava din satul Mihoveni, împreună cu alți doi prieteni, pentru a se scălda.

După ce au ajuns la Barajul Mihoveni, au intrat în apă cu scopul de a scălda, iar din cauza faptului că nu știa să înoate, Andrei P., în vârstă de 14 ani, s-a scufundat și nu a mai ieșit la suprafață.
{inAds}

În momentul în care persoanele prezente la fața locului au observat că băiatul nu a mai ieșit la suprafață, au apelat 112, la fața locului sosind un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, un echipaj din cadrul ISU Suceava și două echipaje de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Șcheia.

S-a procedat la căutarea persoanei dispărute de către lucrătorii din cadrul ISU Suceava, iar după 10 minute adolescentul a fost identificat și adus la mal de către lucrătorii din cadrul ISU Suceava.

S-a procedat la resuscitarea victimei de către lucrătorii din cadrul SAJ Suceava, iar după 45 de minute, s-a constatat decesul persoanei în cauză.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tututor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Un adolescent de 14 ani a murit înecat în apele râului Suceava, la Mihoveni
Un adolescent de 14 ani a murit înecat în apele râului Suceava, la Mihoveni
Mai nouă Mai veche