Bătaie între clienți, noaptea, în magazinul non-stop Profi din centrul Rădăuților

Bătaie între clienți, noaptea, în magazinul non-stop Profi din centrul Rădăuților
Marți, 23 iulie 2024, la ora 01:42, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizară prin 112 despre faptul că un bărbat a fost lovit cu pumnul în nas și sângerează, într-un magazin din centrul localității.

Pe strada Piața Unirii, în interiorul magazinului non-stop Profi, a fost identificat apelantul Dan B., în vârstă de 41 de ani, domiciliat în municipiul Rădăuți. Acesta prezenta leziuni la nivelul nasului.

Cu privire la cele întâmplate, reclamantul a declarat verbal că în jurul orei 01:30 se afla în interiorul magazinului pentru a-și procura produse alimentare, iar în timp ce se afla la frigiderele cu băuturi la un frigider alăturat s-a prezentat o persoană de sex masculin care a deschis ușa, ocazie cu care l-a lovit cu ușa pe apelant.
{inAds}

Ca urmare a acestui fapt, apelantul i-a reproșat acelei persoane gestul făcut, ocazie cu care bărbatul a devenit violent, și l-a lovit în zona feței, ulterior cei doi îmbrâncindu-se reciproc, agresorul plecând la scurt timp după producerea evenimentului.

În urma verificărilor efectuate, autor al faptei a fost identificat Marius S., în vârstă de 33 de ani, din municipiul Rădăuți.

Reclamantul a fost preluat de către un echipaj de Ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-facial”.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de „lovirea sau alte violențe”.
Mai nouă Mai veche