Beat la volan, rănit după ce a rupt un gard și s-a izbit într-un stâlp, la Mitocași

Șofer beat rănit după ce a rupt un gard și s-a izbit într-un stâlp, la Mitocași
Marți, 9 iulie 2024, în jurul orei 17:40, Neculai C., de 62 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, a condus autoutilitara Renault pe strada Țărăncii din satul Mitocași, cu direcția de deplasare către comuna Adâncata, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă, și a intrat frontal în stâlpul de beton aparținând societății Delgaz Grid, stâlp de electricitate și fibră optică amplasat pe acostament. Totodată, în urma impactului a distrus și o porțiune de 2,7 metri lungime din gardul de lemn care împrejmuiește curtea imobilului aparținând Elenei I.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde i-a fost stabilit diagnosticul preliminar „escoriație hemifacie stâng, echimoză ochi stâng și etilism acut”.
{inAds}

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l, şi s-a procedat la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
Mai nouă Mai veche