Contrabandiste depistate în flagrant pentru că nu purtau centura de siguranță, la Dărmănești

Contrabandiste depistate în flagrant pentru că nu purtau centura de siguranță, la Dărmănești
La data de 14 iulie 2024, la ora 13:40, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Dărmănești, județul Suceava, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe DN2 de pe raza satului Dărmănești, comuna Dărmănești, au oprit pentru control autoturismul Audi A3 care circula pe direcția de mers Suceava-Rădăuți, deoarece conducătoarea acestuia nu purta centura de siguranță.

La volan a fost identificată Georgiana M., pasageră dreapta față era Veronica C., ambele din comuna Moldova-Sulița, județul Suceava.

Fiind întrebate ce transportă în sacoșele care se aflau în autoturism, cele două femei au declarat verbal că au diferite cumpărături, iar în urma verifiărilor acestora au fost identificate două sacoșe care în care erau mai multe cartușe cu țigări.
{inAds}
Ulterior, cele două persoane au fost conduse la sediul Secției de Poliție Rurală Dărmănești, loc unde împreună cu un lucrător din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice - IPJ Suceava, s-a procedat la inventarierea țigaretelor, constatându-se că aveau 22 de cartușe (4.400 țigarete) de diferite mărci, respectiv două cartușe „Compliment”, 11 cartușe „Malboro”, cinci cartușe „Ashima” și patru cartușe „Kent”.

Lucrătorii Secției de Poliție Rurală Dărmănești au luat măsura sancționării contraveționale a conducătoarei auto cu amendă în valoare de 330 lei pentru lipsă centură, iar lucrătorul din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice a luat măsura sancționării contraveționale a numitei pasagerei cu amendă în valoare de 20.000 lei și ca măsură complimentară confiscarea țigaretelor.
Mai nouă Mai veche