Dosar penal și ordin de restricție față de un bărbat care și-a zgâriat și tras de păr soția, la Arbore

Dosar penal și ordin de restricție față de un bărbat care și-a zgâriat și tras de păr soția, la Arbore
La data de 14 iulie 2024, la ora 15:30, lucrătorii din cadrul Poliției orașului Solca au fost sesizați direct de o femeie din localitatea Arbore cu privire la faptul că a fost agresată fizic de soțul ei.

Apelanta a fost identificată în parcul din centrul comunei Arbore și le-a comunicat polițiștilor faptul că în jurul orei 15:00, în timp ce se afla la domiciliul din localitatea Arbore, a fost agresată de către soțul ei, respectiv a fost trasă de păr și i-a provocat mai multe zgârieturi.

Apelanta nu prezenta urme vizibile de violență și nu a dorit intervenția unui echipaj de ambulanță pentru a i se oferi îngrijiri medicale.
{inAds}

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit faptul că există risc iminent, motiv pentru care a fost emis un ordin de protecție provizoriu valabil pentru cinci zile.

A fost solicitat un echipaj de ambulanță la sediul Postului de Poliție Arbore în vederea transportării agresorului la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost internat la Secția Psihiatrie.

A fost întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche