Familie din Vicovu de Sus intoxicată cu ciuperci culese din pădure. Trei adulți și trei copii internați au fost în spital

Familie din Vicovu de Sus intoxicată cu ciuperci culese din pădure. Trei adulți și trei copii internați au fost în spital
La data de 14 iulie 2024, la ora 11:46, lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați cu privire la faptul că la Spitalul municipal Rădăuți au ajuns șase persoane diagnosticate cu intoxicație voluntară cu ciuperci.

Din primele verificări a rezultat faptul că în cursul zilei de sâmbătă, 13 iulie 2024, mai mulți membri ai unei familii din localitate au cules din pădure ciuperci, după care, în jurul orei 22:00, le-au preparat și mâncat.

Pe parcursul nopții acestora li s-a făcut rău, motiv pentru care în dimineața zilei de 14 iulie 2024, în jurul orei 05.00, au apelat 112, solicitând intervenția cadrelor medicale.
{inAds}

Toate cele șase persoane, dintre care trei minori, au fost transportate la Spitalul Municipal Rădăuți, fiind diagnosticate cu gastroenterocolite, după care au fost trasferate la Secția „Boli Infecțioase” din cadrul aceluiași spital.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs vătămarea celor șase persoane.
Mai nouă Mai veche