Femeie salvată în ultimul moment după ce a încercat să își pună capăt zilelor, la Dorna Arini

Femeie salvată în ultimul moment după ce a încercat să își pună capăt zilelor, la Dorna Arini
La 17 iulie 2024, la ora 08:16, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 despre faptul că o persoană a căzut în curte, este plină de sânge, tăiată la mână, în comuna Dorna Arini.

Din primele verificări s-a constatat că este vorba despre o femeie de 69 de ani care de circa 20 de ani are o relație de concubinaj cu un bărbat în vârstă de 71 ani și locuiesc împreună în comuna Dorna Arini.

În dimineața de 17 iulie, în jurul orei 08:10, bărbatul a remarcat lipsa concubinei sale și a început să o caute prin locuință.
{inAds}

La un moment dat a mers în cămara locuinței, unde a găsit-o pe femeie cu sânge la mâini și cu o frânghie legată în jurul gâtului. Bărbatul l-a sunat pe ginerele său și i-a cerut ajutorul pentru a apela 112.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că femeia este cunoscută cu afecțiuni psihice, a mai avut în trecut o tentativă de suicid, se află sub tratament medical și este luată în evidență de un medic specialist.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ambulanţă care a găsit victima conştientă, fiind transportată la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit diagnosticul „plăgi tăiate cuțit treime inferior antebraț bilateral față anterioară; tentativă de suicid”.

Nu sunt suspiciuni cu privire la o eventuală faptă de violență în familie. Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs vătămarea corporală.
Mai nouă Mai veche