Incendiu la o cabană din zona Hardic, comuna Horodnic de Sus

Incendiu la o cabană din zona Hardic, comuna Horodnic de Sus
La 17 iulie 2024, la ora 13.44, Secția de Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Horodnic de Sus, în zona denumită popular „Hardic” a izbucnit un incendiu la o cabană.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orei 13.40, în timp ce Paul C. se afla la imobilul din zona Hardic, comuna Horodnic de Sus, a auzit o mică expozie dintr-o anexă care se afla în proximitatea imobilului. Acesta s-a deplasat la anexa respectivă pentru a vedea ce se întâmplă, ocazie cu care a constatat că o baterie de la un scuter electric, ce se afla la încărcat, a luat foc, incendiul propagându-se la mai multe bunuri din anexă. Bărbatul a încercat să stingă incendiul cu un extinctor, însă nu a reușit. Având în vedere aceste aspecte, bărbatul a apelat 112, solicitând intervenția pompierilor la fața locului,

S-au deplasat două autospeciale de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Rădăuți și o autospecială de pompieri voluntari din comuna Horodnic de Sus, aceștia procedând la stingerea incendiului.
{inAds}

Ca urmare a întregului incident, au ars în totalitate o anexă tip bucătărie de vară, o rulotă și un container de metal, cât și bunurile din interiorul acestora.

Persoana vătămată nu a putut stabili un prejudiciu aproximativ.

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Rădăuți au stabilit cauza posibilă de producere a incendiului ca fiind bateria scuterului electric care se afla la încărcat în anexa tip bucătărie de vară.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incendiul.
Mai nouă Mai veche