O femeie care a cumpărat un apartament cu tot cu chiriași i-a reclamat că i-ar fi furat bunuri din locuință. Polițiștii au întocmit dosar penal

O femeie care a cumpărat un apartament cu tot cu chiriași i-a reclamat că i-ar fi furat bunuri din locuință. Polițiștii au întocmit dosar penal
Marți, 23 iulie 2024, la ora 08:30, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de Marioara V., de 66 de ani, din municipiul Suceava, cu privire la faptul că foștii chiriași i-ar fi sustras bunuri din apartamentul său situat pe strada Ștefan cel Mare.

Din primele verificări s-a constatat că la data de 14 februarie 2024 femeia a achiziționat un apartament, de la Florica I., care se află în municipiul Suceava, pe strada Ștefan cel Mare.

Până în momentul cumpărării, fosta proprietară avea apartamentul oferit spre chirie Elenei B., de 66 de ani, și fiicei acesteia Emilia B., de 43 de ani.
{inAds}

După achiziționarea apartamentului, cele două chiriașe nu au dorit să plece, rugându-o pe noua proprietară să le permită să mai locuiască pentru încă o scurtă perioadă de timp, întrucât se confruntău cu probleme financiare.

În a doua săptămână a lunii iulie, persoana vătămată s-a deplasat la locuință unde se aflau chiriașii, întrucât îi datorau sume de bani de pe urma șederii acestora, cât și pentru facturile neplătite, respectiv suma de 1.000 de lei.

La aproximativ o săptâmănă distanță, reclamanta a intrat în apartament, a constatat faptul că lipsesc mai multe perne plușate, pături și lenjerii de pat, covoare de mici dimensiuni, un ceas de perete oval.

În momentul în care a constatat lipsa acestor bunuri, a contactat chiriașele, acestea comunicându-i faptul că bunurile respective le aparțineau lor.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
Mai nouă Mai veche