Patru copii răniți într-un accident rutier, la Frătăuții Vechi

Patru copii răniți într-un accident rutier, la Frătăuții Vechi
La data de 16 iulie 2024, la ora 15:48, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Frătăuții Vechi a avut loc un eveniment rutier.

Din primele verificări s-a constatat că Emanuel U., de 25 de ani, din orașul Vicovu de Sus, județul Suceava, se deplasa cu autoturismul Volkswagen pe strada Barcului, în interiorul comunei Frătăuții Vechi, având direcția de deplasare dinspre zona Toloacă spre magazinul denumit NATO, iar la un moment dat, când a ajuns în intersecția cu strada Covășeni, nu a respectat semnificația indicatorului STOP, pătrunzând în intersecție, ocazie cu care nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu autoturismul BMW care se deplasa regulamentar pe strada Covășeni, fiind condus de către Nicoleta B., de 29 de ani, din comuna Frătăuții Vechi.

În urma impactului, autoturismul Volkswagen a fost proiectat într-un timpan de podeț, iar autoturismul marca BMW a fost proiectat în gardul aceluiași imobil.
{inAds}

De asemenea, în urma impactului a rezultat vătămarea corporală a patru persoane minore care se aflau în autoturismul BMW, acestea fiind transportate cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, unde li s-au acordat îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au dreptul de a conduce valabil.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative, după care, la Spitalul Municipal Rădăuți, li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche