Șoferiță în stare de ebrietate, rănită după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de podeț, la Pleșești

Șoferiță în stare de ebrietate, rănită după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de podeț, la Pleșești
La data de 17 iulie 2024, la ora 18:58, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 despre faptul că în afara localității Pleșești, comuna Vulturești, județul Suceava, s-a produs un accident rutier soldat cu vatamarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orei 18:55, Viorica P., din comuna Vulturești, în timp ce conducea autoturismul Opel pe DJ 208C, în afara localității Pleșești, pe direcția Liteni-Pleșești, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un cap de pod din partea dreaptă a drumului, având în vedere direcția sa de mers.

În urma accidentului rutier a rezultat accidentarea conducătoarei auto, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul municipal Fălticeni.
{inAds}

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,39 mg/ l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe de sânge la Spitalul municipal Fălticeni.

Victima accidentului rutier a fost examinată de medicul de gardă, stabilindu-se diagnosticul „contuzie toracică anterioară; contuzie abdomen inferior”.

A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche