Tânără pieton accidentată după o coliziune între două mașini, la Moara

Luni, 8 iulie 2024, în jurul orelor 18:00, Dan M., în vârstă de 61 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce se deplasa la volanul autoturismului SsangYong pe DJ 209C, în comuna Moara, din direcția localității Frumoasa spre municipiul Suceava, a pătruns pe sensul opus de deplasare, moment în care a intrat în coliziune lateral stânga-față cu autoturismul Skoda Scala, condus de Mihaela C., de 32 de ani, din comuna Moara, care avea direcție de deplasare dinspre municipiul Suceava spre localitatea Frumoasa.

În urma impactului autoturismul Skoda Scala a ricoșat în afara părții carosabile și a acroșat-o ușor pe Alina Z., de 36 de ani, din comuna Șcheia, care se deplasa pedestru pe partea dreaptă având în vedere direcția de deplasare dinspre Suceava spre Frumoasa.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care a fost transportat la UPU Suceava, unde, în urma investigațiilor a fost dignosticat cu „contuzie cot stâng”.
{inAds}

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, în ambele cazuri fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiilor.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche