Țeapă cu rezervări all-inclusiv, la Mamaia. O femeie din Suceava a plătit aproape cinci mii de lei pe un sejur la un hotel care de fapt este închis și scos la vânzare

Fernweh No 5 Mamaia Norod. Țeapă cu rezervări all-inclusiv, la Mamaia. O femeie din Suceava a plătit aproape cinci mii de lei pe un sejur la un hotel care de fapt este închis și scos la vânzare
Luni, 22 iulie 2024, la ora 14:30, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de Mirela G., din municipiul Suceava, cu privire la faptul că în urma unei tranzacții online a fost înșelată cu suma de 4.662 de lei.

Din primele verificări s-a constatat că la data de 14 iunie 2024 apelanta a făcut o rezervare online pentru un sejur de șapte nopți tip „all inclusive”, pentru perioada 26 iulie - 2 august 2024, la hotelul „Fernweh no. 5” din stațiunea Mamaia, județul Constanța, achitând prin virament bancar suma de 4.662 de lei, aferentă plății sejurului către agenția Sunrise Travel.
{inAds}

Ulterior, la data de 21 iulie, femeia susnumita a observat în spațiul online mai multe recenzii cu privire la hotelul Fernweh No. 5, constatând că hotelul este închis și pus spre vânzare.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „înșelăciune”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.
Mai nouă Mai veche