Tineri din Salcea care lipeau afișe în locuri nepermise, amendați de Poliția Locală Bistrița

Tineri din Salcea care lipeau afișe în locuri nepermise, amendați de Poliția Locală Bistrița
Trei tineri din satul Văratec, orașul Salcea, județul Suceava au fost sancționați de Poliția Locală Bistrița cu amenzi de 1.500 de lei pentru că lipeau afișe în locuri nepermise de pe raza municipiului Bistrița, județul Bistrița-Năsăud. 

De asemenea, cei trei au fost obligați să îndepărteze afișele deja lipite neregulamentar. 

Totodată, Poliția Locală Bistrița a confiscat de la cei doi peste 2.000 de afișe care urmau să fie lipite pe stâlpi, bănci, arbori sau clădirile din oraș.
{inAds}

„Polițiștii locali au depistat în aceasta dimineață, în timpul patrulării pedestre, trei tineri cu domiciliul în Văratec, județul Suceava. Aceștia lipeau afișe cu anunțuri de prestări servicii, în alte locuri decât cele autorizate, contrar prevederilor legale.

Au fost sancționați contravențional cu amenzi în sumă totală de 1.500 lei și au fost obligați să îndepărteze afișele amplasate ilegal, fiind însoțiți în acest scop de un echipaj al Poliției Locale.

Totodată, au fost confiscate peste 2.000 de materiale publicitare de tip anunțuri de prestări servicii, ce urmau să fie lipite pe stâlpii de curent, bănci, arbori sau clădirile de pe raza municipiului”
, a transmis Poliția Locale Bistrița.
Mai nouă Mai veche