Trei tineri ucraineni prinși în timp ce încercau să fugă în România, în zona Siret-Porubne

Trei tineri ucraineni prinși în timp ce încercau să fugă ilegal în România, în zona Siret-Porubne
Călătorie nereușită pentru trei bărbați de vârsta mobilizării, care au plătit organizatorului pentru trecerea ilegală a graniței de stat câte 9 mii de euro fiecare. Astfel, detașamentul de grăniceri din Cernăuți a obținut informații că un locuitor din zona de graniță intenționează să treacă ilegal trei bărbați în România, pe sectorul punctului de trecere Porubno, a comunicat Direcția Regională de Vest a Serviciului de Grăniceri al Ucrainei, scrie BucPress

La momentul stabilit, organizatorul i-a dus pe „clienți” cu mașina personală până la graniță. În apropiere de frontiera cu România acesta și-a lăsat pasagerii, indicându-le traseul pe care trebuia să-l urmeze. În timpul flagratului, șoferul a reușit să fugă.
{inAds}

Grănicerii au reținut cei trei bărbați de vărsta mobilizării, toți sunt locuitori ai regiunii Cernăuți, care urmau să plătească călăuzei câte 9.000 de euro fiecare pentru trecerea în România.

Au fost întocmite procese verbale privind constatarea infracțiunii. Organizatorul schemei de trecere ilegală a frontierei este căutat de autoritățile ucrainene.
Mai nouă Mai veche