Un bărbat care suferea de singurătate și-a pus capăt zilelor prin electrocutare, la Mitocu Dragomirnei

Un bărbat care suferea de singurătate și-a pus capăt zilelor prin electrocutare, la Mitocu Dragomirnei
Marți, 9 iulie 2024, la ora 11:58, lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin 112 de către o femeie din comuna Mitocu Dragomirnei, județul Suceava, cu privire la faptul că fratele său este curentat în curtea locuinței, de la firele electrice.

În curtea imobilului a fost identificat cadravul lui Gheorghe C., care prezenta leziuni specifice electrocutării.

Din discuțiile purtate cu sora acestuia, dar și din verificările efectuate la fața locului, a reieșit faptul că bărbatul a tăiat cablul unui polizor unghiular, pe care l-a dezizolat, legându-și firele de degetele mari ale membrelor superioare, iar ulterior l-a introdus întru-un prelungitor care era alimentat la curent.
{inAds}

Totodată, a reieșit faptul că bărbatul era divorțat de aproximativ cinci ani și are o fiică în vârstă de 29 de ani. Acesta s-a plâns de mai multe ori apelantei despre faptul că se simte singur.

La fața locului a intervenit un echipaj ambulanțier, care la orele 12:24 a constatat decesul bărbatului.

A fost efectuată cercetarea la fața locului, cât examinarea sumară a cadavrului, de către un tehnician criminalist, constatându-se faptul că nu există urme vizibile de violență pe suprafața corpului.

Cadravul a fost ridicat de către lucrători Efemer și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche