Un bărbat a murit după ce i s-a făcut rău în poarta Spitalului Județean Suceava

Un bărbat a murit după ce i s-a făcut rău la farmacia din poarta Spitalului Județean Suceava
Miercuri, 10 iulie 2024, la ora 00:30, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de cadrele Spitalului Județean Suceava cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 00.00, o persoană a fost adusă la UPU în stop cardio-respirator, după ce i s-a făcut rău în stația TPL situată în fața unității medicale.

Din primele verificări s-a constatat că este vorba despre Ioan C., de 47 de ani, din cartierul Zamca al municipiului Suceava, supraponderal și cunoscut de către familie cu afecțiuni cardiace.

Miercuri, în jurul orei 00.00, bărbatul s-a deplasat la farmacia situată în stația TPL din fața Spitalului Județean Suceava pentru a-și cumpăra medicamentația necesară, însă la un moment dat i s-a făcut rău și a căzut pe trotuarul din zonă, fiind observat de un grup de tineri care se afla în trecere.
{inAds}

Unul dintre tinerii respectivi s-a deplasat la unitatea de primiri urgențe, iar la scurt timp bărbatul a fost preluat de către un echipaj ambulanțier și transportat în interiorul unității spitalicești, constatându-se că acesta se află în stop cardio-respirator. Victimei i-au fost efectuate manevrele de resuscitare, însă fără un rezultat pozitiv, ulterior fiind constatat decesul.

În urma efectuării cercetării la fața locului nu au fost identificate elementele constitutive ale vreunei infracțiuni, pe suprafața corpului defunctului nefiind identificate urme de violență, aspecte care urmează a fi stabilite cu exactitate în urma efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche