Un bărbat a murit electrocutat în timp ce își curăța fântâna, la Botoșana

Un bărbat a murit electrocutat în timp ce își curăța fântâna, la Botoșana
Vineri, 12 iulie 2024, la ora 18:44, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că Constantin R., de 38 ani, din Botoșana, s-a electrocutat în timp ce se afla în fântâna din curte, pe care o curăța.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că bărbatul locuiește în Botoșana, împreună cu familia acestuia și fratele său, Vasile R., iar vineri, în jurul orei 18:00, cei doi frați au decis să curețe fântâna care se află în curtea gospodăriei.

Vasile R. a scos cu ajutorul unei pompe apa din fântână, după care a coborât și a scos mâlul. Ulterior, Constantin R. a decis să coboare și el și i-a cerut fratelui său pompa să scoată restul de apă care s-a adunat. Bărbatul a ridicat de asemenea alte două găleți cu mâl, după care i-a cerut fratelui să pornească din nou pompa.
{inAds}

În acel moment, Constantin R. a căzut lângă scară și a strigat la fratele său să oprească pompa.

Vasile R. a coborât imediat și l-a adus la suprafață pe fratele său.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, care în urma manevrelor de resuscitare efectuate a constatat decesul bărbatului.

Cu ocazia examinării externe a cadavrului s-a constatat că nu prezintă urme de violență sau alte leziuni.

La fața locului au fost solicitați lucrătorii de pompe funebre, care au preluat cadavrul și l-au transportat la morga Spitalului Județean Suceava, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei și naturii decesului.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche