Un bărbat și-a pus capăt zilelor în curtea unui magazin din Câmpulung Moldovenesc

Un bărbat și-a pus capăt zilelor în curtea unui magazin din Câmpulung Moldovenesc
La 21 iulie 2024, la ora 10:25, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că Petru V., de 73 de ani, s-a spânzurat într-o curte din localitate.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orei 10:10, apelanta împreună cu mama acesteia s-au deplasat la Câmpulung Moldovenesc, pe strada Calea Transilvaniei, acolo unde tatăl ei deține un magazin alimentar. În curtea acestei locații, l-au observat pe bărbat spânzurat cu o funie de culoare albastră, de creanga unui nuc.

La fața locului s-a prezentat și Eduard S., din localitate, prieten al defunctului, care la solicitarea membrilor de familie a tăiat funia pentru a îl așeza la nivelul solului în ideea că acesta ar mai fi în viață, însă acesta a constatat faptul că bărbatul nu prezenta semne vitale, având totodată temperatura corpului scăzută.
{inAds}

În urma apelului la 112 la fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță care a efectuat manevrele de resuscitare, ocazie cu care a constatat faptul că nu prezintă semne vitale, constatând de asemenea decesul.

În urma discuțiilor purtate cu mai mulți apropiați ai defunctului, acesta ari fi fost văzut ultima dată la data de 21 iulie 2024, în jurul orei 05.30, la balconul unde locuiește, în Câmpulung Moldovenesc, în timp ce fuma și era abatut.

Din discuțiile purtate apelanta, aceasta a declarat că ultima dată l-a văzut în dimineața zilei precedente, iar de o perioadă de tinp era într-o stare depresivă.

Cu ocazia examinării cadavrului nu au fost identificate urme de leziune sau urme de violență pe trup. Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche