Un șofer de 80 de ani a dat cu mașina peste un pieton și a fugit de la locul accidentului, la Zvoriștea

Un șofer de 80 de ani a lovit cu mașina un pieton și a fugit de la locul accidentului, la Zvoriștea
Luni, 8 iulie 2024, în jurul orei 19:00, o persoană de sex masculin, în timp ce conducea un vehicul de culoare alb, pe DJ 291, pe raza localității Dealu, din direcția localității Zvoriștea înspre localitatea Zamostea, a acroșat un pieton care se deplasa pe marginea părții carosabile, în același sens, producându-i leziuni corporale, autovehiculul continuându-și deplasarea.

Ulterior, în urma activităților investigativ-operative, a fost identificat autoturismul Dacia Logan implicat în accidentul rutier, proprietatea lui Gheorghe Ciobanu, de 80 de ani, din municipiul Suceava, acesta aflându-se la volan la momentul accidentului.

Bărbatul a fost identificat la domiciliu și a declarat că nu și-a dat seama că a acroșat pe cineva, iar în urma testării sale cu aparatul alcooltest rezultatul a fost negativ, fiind condus la UPU Suceava în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge.
{inAds}

Persoana vătămată, Aurelia Ș., de 62 de ani, din comuna Zvoriștea, a fost preluată de un echipaj medical și transportată la UPU Suceava, unde a fost diagnosticată cu contuzie ușoară membru superior drept.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.
Mai nouă Mai veche