Un tânăr beat la volan s-a răsturnat cu mașina lângă calea ferată, la Prelipca

Un tânăr beat la volan s-a răsturnat cu mașina lângă calea ferată, la Prelipca
Luni, 22 iulie 2024, la ora 22:14, Poliției orașului Salcea a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe DC 63, lângă trecerea la nivel cu calea ferată, a avut loc un eveniment rutier, iar autoturismul implicat este răsturnat.

La locul accidentului fost identificat Marian Ionuț C., de 20 ani, din orașul Salcea, conducătorul autoturismului Volkswagen, care a declarat faptul că în timp ce se deplasa pe DC 63, din direcția orașului Salcea către localitatea Prelipca, în apropierea trecerii la nivel cu calea ferată a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă, ocazie cu care s-a răsturnat, fără a suferi leziuni, rezultând doar pagube materiale.

S-a procedat la verificarea documentelor, ocazie cu care s-a stabilit faptul că tânărul este posesorul permisului de conducere, categoria AM, B1, B având dreptul de a conduce valabil.
{inAds}

Întrucât conducătorul emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, acesta indicând o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influenţa alcoolului”.
Mai nouă Mai veche