Un turist bulgar a murit sub ochii soției, în timp ce se plimba cu motocicleta pe TransRarău

Un turist bulgar a murit în timp ce se plimba cu motocicleta pe TransRarău
Joi, 4 iulie 2024, la ora 09:41, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 de cu privire la faptul că pe ruta Pojorâta-Rarău, într-o curbă, s-a produs un eveniment rutier cu o motocicletă care pare să fie soldat cu două victime.

Din primele verificări, pe TransRarău - DJ 175B a fost identificată Georgieva Y. și corpul soțului ei, Ivanov Y., de 64 de ani, ambii de origine bulgară, care se deplasau cu motocicleta proprietate a familiei înspre cabana Rarău.

Femeia a relatat faptul că se deplasa împreună cu soțul ei către cabana Rarău ca să înnopteze peste noapte, urmând ca a doua zi să își continue deplasarea către munții Bucegi, iar ulterior să se întoarcă către Bulgaria.
{inAds}

În timp ce conducea motocicleta, bărbatul i-a spus soției că simte o stare de rău, după care a tras stânga de coarnele motocicletei și a ieșit de pe DJ 175B într-un șant situat pe partea stângă a drumului.

La scurt timp a fost chemat un echipaj medical de Ambulanță și un echipaj SMURD care au început să îi ofere bărbatului asistență medicală, respectiv proceduri de resuscitare care au durat 40 de minute, dar a fost declarat decesul acestuia.

Femeia a relatat faptul că soțul ei suferea de probleme cardiace si o problemă la glanda tiroidă.

Echipajele medicale au opinat că cea mai probabilă cauză a decesului a fost un infarct. A fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.
Mai nouă Mai veche