VIDEO Două persoane rănite într-un accident provocat de o tânără în stare avansată de ebrietate, la intrare în Suceava

Două persoane rănite într-un accident provocat de o tânără în stare avansată de ebrietate, la Suceava
La data de 16 iulie 2024, la ora 16:20, autoritățile au fost sesizate cu privire la faptul că pe strada Ion Irimescu din municipiul Suceava a avut loc un accident rutier cu victime.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orei 16:17, Isabela T., de 38 de ani, din comuna Șcheia, județul Suceava, în timp ce se deplasa cu autoturismul Skoda Fabia pe strada Ion Irimescu, din direcția localității Moara către municipiul Suceava, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul care se deplasa în fața sa și a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul Ford Focus condus de Ilie S., care la rândul sau a ricoșat în autoturismul Audi A4, condus de Gabriel Z., care se afla în fața sa.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere din autoturismul Ford, precum și a conducătorului autoturismului Audi, care au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde au fost diagnosticați „contuzie toracică” și, respectiv, „traumatism coloană lombară”.
{inAds}

Conducătoarea autoturismului Skoda a fost testă cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a refuzat să fie condusă la Spitalul Județean de Urgență în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Conducătorii celorlalte autoturisme au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative pentru fiecare în parte, după care au fost conduli la Spitalul Județean de Urgență Suceava în vederea recoltării de mostre biologice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

VIDEO:

Mai nouă Mai veche