VIDEO Incendiu la restaurantul de lângă Cetatea de Scaun a Sucevei

Incendiu la restaurantul de lângă Cetatea de Scaun a Sucevei
Un incendiu a izbucnit duminică seară, în jurul orei 20:55, la acoperișul restaurantului-terasă de lângă Cetatea de Scaun a Sucevei.

Au intervenit pompierii militari, cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Flăcările s-au manifestat în jurul coșului de fum, pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați.

Restaurantul nu era deschis publiculuii, iar în interior se aflau angajații, care s-au autoevacuat dupa izbucnirea incendiului.
{inAds}

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, iar cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic, generat de coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Din primele verificări s-a constatat că este vorba despre o terasă restaurant care funcționează sezonier pe perioada verii. În exteriorul societății se află amplasat un cuptor pentru pizza. În jurul orelor 20.50, în timp ce Irina L. se afla singură la terasă și termina curățenia, a fost sesizată de un trecător cu privire la faptul că iese fum din acoperișul terasei în zona coșului corespondent cuptorului de pizza.

Valoarea prejudiciului nu a putut fi apreciată de către administrator, acesta urmând să o comunice după ce va lua legătura cu societatea asiguratoare.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs incendiul. 

VIDEO:

Mai nouă Mai veche