13 moduri convenabile prin care studenții pot câștiga bani offline

 

Credit nebancar a facilitat accesul împrumutaților la numerar rapid fără a respecta cerințe stricte, cum ar fi studenții. Este, de asemenea, o modalitate rapidă de a accesa bani atunci când trebuie să intrați într-o situație dificilă. Cu toate acestea, este prudent ca fiecare student universitar să aibă o rezervă personală care să favorizeze progresul în viață și să prevină provocările financiare inutile.

Deși trăim într-o generație pasionată de tehnologie, în care netul oferă numeroase surse de venit, încă mai poți face bani offline. Așadar, dacă simțiți că nu sunteți cablat pentru câștiguri online, avem vești bune pentru dumneavoastră. Am selectat cu atenție treisprezece metode practice prin care puteți câștiga în facultate. De aceste metode poate beneficia orice student european, fără a vă întrerupe studiile.

Doriți să vă începeți călătoria către libertatea financiară în timp ce sunteți încă în facultate? Atunci, continuați să citiți pentru a descoperi cum vă puteți folosi abilitățile, hobby-urile și talentele pentru a câștiga.

1.         Creează și vinde tricouri

Tricourile cu atingeri personale sunt populare în generația noastră. Sunteți artist și vă place să proiectați lucruri? Atunci, puteți monetiza această abilitate prin proiectarea și vânzarea de tricouri cu o notă personală. Vă puteți condimenta designul cu pictograme, sentimente și citate populare.

2.         Planificarea evenimentelor

Evenimentele sociale continue marchează viața de colegiu. Aceste ocazii necesită o planificare calificată și atentă. Vă puteți poziționa ca un planificator și puteți câștiga bani prin planificarea acestor evenimente. De asemenea, vă puteți extinde serviciile la comunitatea învecinată și puteți câștiga mai mult. Oamenii vă pot contacta pentru a planifica petrecerile aniversare ale copiilor lor, nunțile și alte evenimente corporative.

Dacă nu aveți suficientă experiență, puteți începe prin a vă oferi voluntar pentru a ajuta școala dumneavoastră să organizeze câteva evenimente. Cu determinare și pasiune, puteți face această afacere ca o hassle laterală chiar și după terminarea facultății, mai ales dacă puteți stabili o rețea vibrantă. Vă recomandăm să vă echilibrați programul, deoarece uneori s-ar putea să fie nevoie să lucrați în perioade neregulate.

3.         Plimbarea și îngrijirea câinilor

Îți plac câinii? Atunci dragostea ta pentru acești prieteni blănoși s-ar putea să te ajute să îți plătești facturile și chiar să ai ceva în plus de economisit. Multe site-uri web pun în legătură plimbătorii de câini cu proprietarii de animale. Le puteți verifica pe cele din zona dvs. locală și din țară pentru a intra în contact cu proprietarii de animale care au nevoie de aceste servicii. 

Această oportunitate de câștig cu jumătate de normă este ușor de început și de gestionat. Puteți câștiga până la 20 de euro plimbând sau având grijă de un câine. În medie, puteți câștiga până la 20.000 de euro anual din această activitate secundară. Această sumă este suficientă pentru a vă duce prin facultate fără să vă împrumutați.

4.         Manuale la mâna a doua

Manualele sunt obligatorii în campus, iar tu poți câștiga bani vânzându-le. Trebuie doar să vă stabiliți relații bune și să cumpărați manuale reduse de la colegi spre sfârșitul anului școlar. Când începe noul an universitar, puteți vinde aceste cărți cu profit colegilor studenți.

5.         Internship

De asemenea, puteți strânge bani obținând stagii de practică plătite pentru a vă ajuta să compensați unele facturi. Aceste oportunități de muncă sunt benefice și pentru că vă oferă experiența necesară pentru viitoarea carieră. Câștigi bani și experiență pe care o poți folosi pentru a-ți înfrumuseța CV-ul.

6.         Participarea la cercetare

Participarea la studii de piață este o altă modalitate de a câștiga bani. Multe companii centrate pe client au nevoie de opiniile consumatorilor cu privire la produsele și serviciile lor. Puteți obține cele mai bune companii care efectuează aceste studii prin testarea sau utilizarea serviciilor și produselor lor. Ulterior, scrieți recenzii sau răspundeți la întrebări de sondaj pentru o plată. 

7.         Babysitting

Vă plac bebelușii? Atunci puteți câștiga bani din această dragoste pentru aceste mici suflete inocente. Puteți câștiga chiar mai mult dacă vă specializați în lucrul cu copii cu nevoi speciale sau dacă aveți o anumită pregătire în domeniul urgențelor. Consultați site-urile web care pun în legătură babysitterii cu părinții care caută aceste servicii.

Dacă sunteți suficient de implicată, puteți câștiga până la 2.500 de euro pe lună. Acești bani vă pot ajuta să trăiți confortabil în campus fără să vă afundați în datorii. Maximizează-ți weekend-urile, serile și vacanțele pentru a câștiga ca babysitter.

8.         Cumpărați alimente

Există mulți oameni ocupați care nu au timp să facă cumpărături. Avem, de asemenea, companii care oferă aceste servicii și care au nevoie de lucrători care să facă cumpărături și să livreze cumpărături. Puteți verifica cel mai apropiat furnizor de servicii din localitatea dvs. și să vă înregistrați la ei. Lucrând cu jumătate de normă aici puteți câștiga până la 30.000 de euro anual.

9.         Închiriază-ți locuința sau camera

Dacă aveți o cameră pe care nu o folosiți des, atunci închirierea ei călătorilor poate fi o modalitate ușoară de a câștiga bani. Puteți închiria acest spațiu în timpul șederii dvs. în campus. O modalitate de a câștiga de pe urma unui astfel de spațiu este să oferiți camera sau camerele către Airbnb. În medie, puteți câștiga până la 40.000 de euro pe an din camera dvs. neutilizată.

10.      Magazine de vânzare cu amănuntul

Puteți să vă organizați programul și să lucrați la magazinul local de retail pentru a câștiga bani în plus. Lucrând în ture de noapte sau de seară și în weekend poți câștiga bani în plus, astfel încât să nu-ți cerșești sau să nu-ți împovărezi părinții în timpul facultății.

11.      Lucrări de întreținere

Ești priceput cu mâinile tale? Atunci aveți bani gratis agățați de mâini. Îți poți folosi și comercializa abilitățile pentru a câștiga bani în campus. Puteți face reparații, instalații sanitare minore și instalații pentru a câștiga din abilitățile dvs. practice. Dacă muncești suficient de mult, nu ai cum să nu câștigi cel puțin 40.000 de euro anual.

12.      Livrarea de alimente

Orașele europene au zeci de servicii de livrare a alimentelor. Dacă nu ești un șofer bun, poți lucra pentru acești furnizori de servicii și să livrezi alimente pe jos, pe bicicletă sau pe motocicletă. Această opțiune vă poate aduce până la 50.000 de euro pe an dacă o faceți bine.

13.      Conduceți pentru Uber

În cele din urmă, nu sta pe pasiunea ta de a conduce atunci când o poți monetiza. Uber și alternativele sale locale sunt locuri bune pentru a-ți comercializa pasiunea de șofer. Puteți câștiga 20 de euro pe oră și puteți lucra atâtea ore câte vă permite programul.

Concluzie

Iată care sunt căile pe care le poți folosi pentru a face bani offline în timpul facultății. Ce mai aștepți? Dă-i drumul și maximizează-ți timpul suplimentar pentru a-ți monetiza abilitățile și pasiunea.

Mai nouă Mai veche