A condus beat până la sediul poliției ca să reclame o tamponare pe o stradă din Sf. Ilie. I s-a întocmit dosar penal

Poliția comunală Șcheia
Sâmbătă, 17 august 2024, la ora 13:00, la sediul Secției de Poliție Rurală Șcheia s-au prezentat Costică H. și Petru G. care au sesizat faptul că au fost implicați într-un eveniment rutier produs pe strada Făgărașului din satul Sfântul Ilie, comuna Șcheia, județul Suceava.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orei 12.30, Petru G. a condus autoutilitara Mercedes Sprinter pe strada Făgărașului din sat Sfântul Ilie, iar în momentul în care a efectuat manevra de depășire a autoturismului Renault, care se afla parcat în fața unui imobil, a acroșat autoturismul parcat, la volanul căruia se afla Costică H., provocând avarierea ușoară a celor două autovehicule.

Întrucât cei doi conducători auto nu s-au putut înțelege, s-au deplasat la sediul Secției de Poliție Rurală Șcheia pentru soluționarea evenimentului în cauză.
{inAds}

Costică H. a declarat verbal faptul că acesta a condus autoturismul Renault, care a fost implicat în evenimentul rutier, în deplasarea sa către sediul poliției, fiind însoțit de către Florin C. în calitate de pasager în autoturism.

În urma testării cu aparatul etilometru, în cazul lui Costică H. a rezultat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul lui Petru G. a rezultat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul autoturismului renault și-a dat acordul în vederea prelevării probelor de sânge.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche