Accident de muncă la Metro Suceava. Angajată rănită după ce a căzut de pe o scară, în zona raionului Pește

Accident de muncă la Metro Suceava. Angajată rănită după ce a căzut de pe o scară, în zona raionului Pește
Joi, 15 august 2024, la ora 15:07, managerul comercial al magazinului Metro Suceava a apelat 112, sesizând faptul că o angajată a unității comerciale, în timpul programului de lucru „a călcat strâmb, suferind leziuni”.

Din primele verificări a rezultat faptul că în jurul orei 15.00, femeia de 54 de ani, în timp ce se afla la raionul „Pește” și desfășura activități specifice funcției, a dorit să urce pe o scară, moment în care a călcat în gol, motiv pentru care a căzut de la înălțimea de aproximativ 30 de centimetri, suferind leziuni la piciorul drept.
{inAds}

Ulterior, femeia a fost preluată de la locul de muncă de către un echipaj aparținând Serviciului de Ambulanță Suceava și trasportată la UPU - Spitalul Județean Suceava, unde în urma investigațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul „traumatism genunchi drept, contuzie deget 1 drept”.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunile de „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche